Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Berita Terkini

Manage PermissionsManage Permissions

Majls Doa Kesyukuran

APJ16258.jpg

​Jabatan Bomba dan Penyelamat, 03 Mei 2018 (Khamis)

Jabatan Bomba dan Penyelamat mengadakan Majlis Doa Kesyukuran Sempena Sambutan Hari Ulang Tahun Jabatan Bomba dan Penyelamat ke-58 Tahun 2018, yang berlangsung di Surau Ibu Pejabat Bomba dan Penyelamat, Landasan Terbang Lama Berakas.

Hadir selaku Tetamu Kerhormat di majlis itu ialah Yang Mulia Awang Ajman bin Haji Meludin, Pemangku Setiausaha Tetap, Kementerian Hal Ehwal Dalam Negeri.

Juga hadir ialah Yang Mulia Awng Shamsul Bahrin bin Haji Mohd Hussain, Pemangku Timbalan Setiausaha Tetap, Kementerian Hal Ehwal Dalam Negeri. Yang Mulia Kol (B) Pg Haji Maiddin bin Pg Haji Said, Pemangku Pengarah Bomba dan Penyelamat, Ketua-Ketua Jabatan, pegawai-pegawai kanan di bawah kementerian Hal Ehwal Dalam Negeri, pegWi-pegawai kanan, pegawai-pegawai, anggota serta kakitangan di Jabatan Bomba dan Penyelamat.

Aturcara di majlis tersebut ialah membaca surah Yassin, Ratib Al-Attas, serta doa kesyukuran dan diakhiri dengan menunaikan sembahyang Fardhu Asar berjemaah yang di imamkan oleh Yang Mulia Ustaz Othman bin Asat Pemangku Ketua Guru Ugama Jabatan Bomba dan Penyelamat.

Created at 18/05/2018 14:39 by Ak Hj Malik Hijrahuddin Bin Pengiran Hj Tengah
Last modified at 18/05/2018 14:39 by Ak Hj Malik Hijrahuddin Bin Pengiran Hj Tengah